Viikonloppu meni tiukasti sisällä ollessa ja sateinen sääkään ei saanut houkuteltua ulos. Vilkaisu ikkunaan riitti ja oli taas vaihteeksi niin raivoisa inspiraatiokin päällä, että oksat pois.

We had lousy rainy weather in last weekend and I spent it inside. I was so inspired to create something new…

Adventure awaits

Eilen en malttanut juuri muuta tehdäkään kuin näpytellä läppäriä ja suunnitella uusia printtejä, koukuttavaa hommaa kun sille päälle sattuu. Olen taas viime aikoina haaveillut villasta jossakin auringon alla meren ääreltä, vaikka tyytyisin kyllä suomalaiseen kesämökkimaisemaankin. Nyt täytyy tyytyä tuijottelemaan merimaisemaa seinällä….

Yesterday I was working with my laptop all day long designing new prints. I have been dreaming a lot lately, I would love to have villa under sun and next to sea. Finnish summer cottage would be amazing too. Now I can only stare this picture and dream more….

I need vitamin sea

Tämä kuva on napattu Marokon reissuillani, suosikkikaupungissani Essaouirassa. Lottopotti kouraan ja muuttaisin sinne viivana….

This photo has been taken from my journeys in Morocco, Essaouira is one of my favorite city. I will move there immediately  If I some beautiful day win from lottery…

LOVE

All we need is love, love, love…

Home is wherever I'm with you

Tulostaminen

Tulostimen asetuksia säätämällä voi säätää kuvan kokoa ja tulostaa juuri sen kokoisen kuvan kuin haluat. Printtaa kannustava juliste seinälle tai vaikkapa postikortti ystävälle. Kun vaihdat sisustusta on helppo luoda taas uudenlainen tunnelma uusilla inspiroivilla kuvilla nopeasti ja vaivattomasti. Silloin kun kaipaat piristystä ja kannustusta, niin laita näkyville rohkaiseva mietelause. Ilahduta lapsiasi ja ripusta lastenhuoneen seinälle söpö taulu, kukapa voisi vastustaa ihastuttavaa kissakuvaa. Printti on myös oiva lahja hääparille tai tupaantulijaisiin, tulosta kuva ja sujauta sopivaan kehykseen ja kääräise kaunis käärepaperi ympärille.

Kaikki nämä printit löytyvät nyt myös nettikaupan puolelta, oletko ehtinyt jo tutustua niihin?

 

Tallenna