Tonttuarvonta

Korvatunturin tontuille tuli pientä kinaa joulukiireiden lomassa, kuka heistä onkaan se Tonttulan komein tonttu. Tontut kinastelivat ja kinastelivat, vertailivat nuttujaan ja tehtäviään, mutta eivät osanneet kertakaikkiaan päättää kuka heistä voittaisi Tonttulan komeimman tittelin. Tontuilta meinasivat jo unohtua arkiaskareet kinastelun lomassa ja Joulupukin muorikin jo hermostui ja päätti puuttua tilanteeseen. Ehtisikö joulupukki lainkaan jouluaattona lahjoja jakamaan jos tontut eivät selviytyisi kunnialla tehtävistään joutavalta kinastelultaan. Hän ehdotti tontuille reilua äänestystä, jossa jokainen lapsi ja lapsenmielinen saisi äänestään omaa suosikkiaan. Näin säästyttäisiin turhalta nahistelulta ja joulupukkikin pääsisi matkaan ajoissa. Tontut suostuivat asiaan innokkaasti nyökytellen ja innosta myhäillen, olihan jokainen heistä mielessään  jo varma voitostaan.

Käsintehty pehmotonttu.

Retrokankaasta ommeltu joulutonttu.

Onko se tuo omenakuosisessa nutussaan oleva touhukas keittiötonttu?PehmotonttuVai tämä aina joka paikkaan ehtivä pallokuosinen postitonttu modernissa nutussaan?

Entäpä tämä herkkupuolen rallatteleva tonttu kirsikkanutussaan?

Vai olisiko se kuitenkin tämä perinteitä rakastava askartelutonttu?

Auta tonttuja ratkaisemaan tämä pulma äänestämällä omaa suosikkiasi ja voit voittaa tämän tontun itsellesi. Palkinnon arvo on 35-45€.

Oletko jo ehtinyt tutustua kaikkiin tonttuihin nettikaupan puolella?

 

Äänestysaikaa on 18.12.16 klo 23.00 asti ja voittaja arvotaan tämän jälkeen. Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla, joten tarkistathan huolellisesti yhteystietosi. Arvomme palkinnon uudestaan mikäli emme saa voittajaan yhteyttä 20.12.16 klo 20.00 mennessä. Voit äänestää vain kerran ja muistathan varmistaa, että yhteystietosi on kirjoitettu oikein. Emme ole vastuussa jos virheellisen yhteystiedon takia emme saa sinuun yhteyttä ja joudumme arpomaan palkinnon uudestaan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, vaihtaa toiseen tuotteeseen eikä siirtää toiselle henkilölle.

Kommentoi tähän alle ja kerro oman suosikkisitonttusi numero ja olet mukana arvonnassa.

Mikäli haluat lisätä voittomahdollisuutta niin voit saada yhden ylimääräisen lisäarvan:

  • Jakamalla tämän julkaisun Facebookissa
  • Jakamalla tämän julkaisun Twitterissä
  • Jakamalla tämän julkaisun Instagramissa
  • Jakamalla tämän blogissasi

Eli jokaisesta jaosta tulee yksi arpa lisää, lisää kommenttiisi jos olet jakanut ja missä niin tiedämme kirjata ylös.

Auta joulupukin muoria ja äänestä Tonttulan komein tonttu!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna