Uuden vuoden suunnitelmia

Mulla oli hienot suunnitelmat tämän vuoden aloitukseen, mutta kaikki menikin ihan toisin. Joulun aikaan vietin tuntikausia pinterestissä ja suunnittelin kaikkea kivaa millä uuden vuoden 2017 voisi aloittaa. Bullet journal oli ahkerassa käytössä ja tein listan jos toisenkin siitä mitä haluan tänä vuonna saavuttaa ja mihin suuntaan elämää viedä. Piti alkaa (taas kerran) terveellinen elämä ja kuntoilu ja ties mitä….Ei siis mitään uuden vuoden lupauksia vaan halua ihan elämänmuutokseen.

Ihanat kukatMuutto

Löysimmekin yllättäen tammikuun alussa uuden asunnon. Se tuli ihan puskista. Tai siis olimme etsineet uutta kämppää jo kauan, mutta sopivaa ei tuntunut löytyvän millään. Ei vaikka sen kummempia kriteerejä uudelle kodille ei ollutkaan kuin se, että se sijaitsisi Kalliossa ja vuokra olisi suhteellisen inhimillinen. Hirveän moni vuokranantaja tuntuu karsastavan lemmikkejä, vaikka niin monella ihmisellä kuitenkin on se koira tai kissa perheenjäsenenä. Jos netissä asuntoilmoituksia selaa, niin melkein joka ilmoituksessa aina seisooEi lemmikkejä“. Muuta siinä sitten 3 kissan ja koiran kanssa 🙂

Yritin oikein miettiä mitä tuhoa tai jäynää joku kissoista olisi joskus jollekin asunnolle tehnyt,mutta en keksi mitään. Yleensä nuo kissojen tempaukset on sitä luokkaa, että maataan ikkunalaudalla/hyllyn päällä ja tassulla hivutetaan joku esine reunaa kohden ja Pam! Katsotaan tyynen rauhallisesti kun tavara lävähtää lattialle 🙂
Karma
Koirakin on, löytökoira taustastaan huolimatta, niin rauhallinen tapaus, että en ole kuullut sen haukkuvan tai vinkuvan koskaan. Yleisoletus tuntuu vain olevan se, että lemmikit tuhoavat paikkoja ja aiheuttavat naapureille häiriötä käytöksellään. Turha siinä on sitten selitellä, että ei meidän Musti.

Uusi koti

No nyt kuitenkin onni potkaisi. En tiennyt asunnosta oikeastaan mitään ennen kuin menimme katsomaan sitä. Oli melkoinen yllätys kun ulko-oven avauduttua eteen aukesi 125 neliöinen vanha papin asunto. Siis niin ihana, että melkein kuolin onnesta! Siitä alkoi sitten muuttorumba ja hirmuisa pakkaaminen. Tammikuu menikin sitten iloisesti siinä puuhassa ja asioiden setvimisessä. Oli melkoinen urakka raahata kahden talouden tavarat samaa aikaa ja ei se loppujen lopuksi ihan onnistunutkaan. Onneksi oli muuttopäivässä jouston varaa niin ei tarvinnut yötä päivää kantaa. Hilattiin sitten loppuja pikku hiljaa. Oli sen verran rankka muutto, että vannoin etten enää koskaan tule kantamaan yhtäkään mööpeliä tai laatikkoa. Jos tästä joskus muutetaan niin saa kyllä joku muuttofirma hoitaa tuon homman meikäläisen puolesta. Maksoi mitä maksoi.

Flunssa lääke

Erittäin teholas flunssalääke. Inkivääriä, hunajaa ja sitruunaa miksattuna veteen.

Flunssan kourissa

En tiedä johtuiko tuosta muuttostressistä vai mistä, mutta melkein saman tien tuon muuton jälkeen täällä on sairasteltu ihan nonstop. Ensin taapero tuli kipeäksi ja sen jälkeen me molemmat . Kilpaa yskitty ja niistetty melkein koko helmikuu sängyn pohjalla. Urkki vähän heikommassa hapessa. Joutui jopa sairaalaan viikoksi keuhkokuumeen takia ja on vieläkin aika kanttuvei ettei pysty tekemään, eikä oikeastaan saakaan tehdä vielä oikein mitään. Taapero oli pari päivää suhteellisen ok ja sai sitten taas flunssan. Siitä kun parani niin iski joku ihme näppylätauti ja siitä ei ole päästy eroon vieläkään. Voi elämän kevät mikä vuoden aloitus! Vähän toista kuin mitä olin päässäni suunnitellut. Bullet journal on saanut maata ihan rauhassa laatikon pohjalla.

Pinkit kukat
Työkuviot on olleet nyt ihan jäissä. Ei kerta kaikkiaan ole kyennyt kumpikaan mihinkään. Eilen kävin pitkästä aikaa työhuoneella, mutta se kangaspöly kävi heti niin keuhkoihin että ei pystynyt tekemään oikein mitään. En tiedä pystyykö ompeluhommiin ollenkaan vai pitääkö alkaa käyttämään jotain hengityssuojaa vai mitä ihmettä??? Sitä kangasta (Ja lankaa ja muuta tekstiilimatskua) kun siellä työhuoneella on aika paljon ja väkistenkin pölisee kun jotain tekee. Hulluksihan tässä kyllä tulee, jos ei mitään pysty tekemään. Sormet hinkuaa tekemään jotain. En tiedä nyt yhtään mihin tässä alkaisi….

Kaverukset
Kämppäkin on vielä ihan huiskis haiskis. Kukahan tulisi laittamaan taulut seinään ja maalaamaan muutamat mööpelit? Kaikenlaisia projekteja pyörii joka nurkassa. Mehustimen kaivoin kyllä tänään jo esille ja tein ensimmäiset mehut, että kyllä tämä tästä :) Täytyy ehkä nyt kaivaa ne hienot suunnitelmatkin esille ja alkaa toteuttamaan niitä, vaikkakin vähän myöhässä. Mun uusi elämä alkaa nyt.

Tallenna

Tallenna