TILAUS

TOIMITUSEHDT

TOIMITUS

Lähetämme tilauksia ympäri maailmaa ja asiakas maksaa kaikki tullit ja verot. Lähetämme tilaukset lähimpään toimituspisteeseen, voit myös valita paketin toimituksen kotiin lisämaksusta. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja postikuluja. Tilaajan on oltava 18-vuotias tai hänellä on oltava huoltajan suostumus sähköpostitse.

POSTITUSKULUT

Toimitamme maailmanlaajuisesti ja toimituskulut ovat riippuvaisia ​​toimitusmaastasi sekä paketin painosta ja koosta. Yhdistämme postikulut jos tilaat useamman tuotteita, ota meihin yhteyttä.

Toimitamme tuotteet suoraan tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Muista tarkistaa, että osoitteesi on oikein. Toimitamme myös tilauksia lahjaksi. Muista ilmoittaa vastaanottajan osoite tilauksen yhteydessä ja mainita siitä meille.

MAKSUT

Tarjoamme turvallisia maksuja PayPalin ja luottokorttien kautta.

TOIMITUSAIKA

Postitamme tilaukset kaksi kertaa viikossa. Pyhäpäivän sattuessa postituspäivälle, postitamme pyhäpäivästä seuraavana arkipäivänä.. Jos tilauksesi on kiireellinen, muista mainita se tilauksen yhteydessä. Emme ole vastuussa postin tai tullin aiheuttamista viivästyksistä. Jos toimitus viivästyy, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

PALAUTUKSET

Kaikki verkkosivuillamme tehdyt ostokset voidaan palauttaa tai vaihtaa 14 päivän kuluessa toimituksesta. Voit joko vaihtaa tuotteen tai saada rahat takaisin jos haluat. Muista, että palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja uudenveroisess kunnossa. Palautusoikeus raukeaa mikäli tuotetta on käytetty

Huom. korvakoruilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä.

Huomaa, että asiakas maksaa palautuksen. Tarkista, että palauttamissasi tuotteissa on maksettu vaaditut postikulut. Emme hyväksy maksamattoma palautuksia. Jos saat meiltä väärän tuotteen, korvaamme toimituskulut.

Ilmoitus viallisesta toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautamme väärät tuotteet. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info (at) taikalandia.com.

Jos paketti / kirje katoaa tai vahingoittuu lähetyksen aikana, tee aina vahinkoilmoitus postiin. Taikalandia ei ole vastuussa kadonneista tai vaurioituneista lähetyksistä.

YKSITYISYYS

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja ja hintoja.