OSTAMINEN VERKKOKAUPASTA

Toimitusehdot

TOIMITUS

Toimitamme tilaukset Suomeen ja ympäri maailman ja asiakas maksaa mahdolliset tullit ja verot. Lähetämme tilaukset postin kautta kirjeenä tai pakettina. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksen. Tilaajan on oltava 18-vuotias, tai hänellä on oltava sähköpostitse annettu huoltajan suostumus.

TOIMITUSMAKSUT

Suomi 3€

EU 4€

Muut maat 4€

Kun tilaat vähintään 100€(Suomi) saat ilmaiset postikulut.

Kun tilaat vähintään 150€(Eurooppa ja muut maat), saat ilmaiset postikulut.

Toimitamme tuotteet suoraan tilauksessa annettuun osoitteeseen. Muistathan tarkistaa, että osoitteesi on varmasti oikein. Toimitamme tilauksia myös lahjaksi, muista ilmoittaa lahjansaajan osoite tilauksen yhteydessä ja maininta asiasta.

MAKSAMINEN

Tuotteen hinnat sisältävät arvonlisäveron, veroerittely on nähtävissä ostoskorissa ja toimitusvahvistuksessa. Toimituskulut lisätään ostosten loppusummaan.

TOIMITUSAIKA

Tilausaika on 2-5 vrk, mutta postitamme tilauksesi mahdollisimman pian. Jos tilauksellasi on on kiire, muistathan mainita siitä tilauksesi yhteydessä. Emme ole vastuussa postin ja tullin aiheuttamista viivästyksistä. Jos toimitus viivästyy, niin otamme sähköpostitse yhteyttä mahdollisemman pian.

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteen palautusoikeus on 14 vrk. Voit halutessasi joko vaihtaa tuotteen tai saada rahasi takaisin. Muistathan, että palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja täysin uuden veroinen ja ostettu meiltä. Mikäli olet ostanut tuotteen jälleenmyyjältämme, sinun tulee sopia palautuksesta hänen kanssaan.

Huom. korviksilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä.

Huomaathan, että palautuksen maksaa asiakas. Ole ystävällinen ja tarkista, että palauttamissasi tuotteissa on tarvittava postimaksu maksettu. Emme ota vastaan postimaksuttomia palautuksia. Jos saat meiltä väärän tuotteen, korvaamme lähetyskustannukset.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme virheelliset tuotteet. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota meihin ensin yhteyttä sähköpostilla info(at)taikalandia.com.

Jos paketti/kirje katoaa tai on vahingoittunut lähetyksessä, tee aina vahinkoilmoitus postiin. Taikalandia ei vastaa kadonneista tai vahingoittuneista lähetyksistä.

TIETOSUOJA

Henkilötietojasi ei luovuteta ulkopuolisille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hinnanmuutoksiin.